Spring naar de inhoud

25 liefdevolle opdrachten die de speelsheid aanwakkeren!

  • door“#1: Bedrijf de liefde vanavond!
Gebruik je handen niet, enkel je lippen!”“#2: Weet je nog dat je partner dat ene ding zo graag wou kopen, maar niet durfde? Ga terug naar de winkel en koop het voor je lief.”“#3: Als je vanavond naar huis gaat, vergeet de champagne dan niet. Wat vieren jullie? Het leven!”
“#4: Begin op een onverwacht moment spontaan te strippen. De temperatuur zal snel de hoogte in gaan!”

“#5: Stel vanavond aan je partner voor om enkel op zijn/haar genot te focussen. Je eigen genot is even helemaal onbelangrijk.
“#6: Is er een plaats in huis waar jullie nog niet gevreeën hebben? Ja? Goed, daar gaan jullie vanavond vrijen…”


“#7: Jouw opdracht voor je gaat slapen: leg wat mooie bloemen voor de badkamerspiegel of schrijf er een liefdevolle boodschap op.”

“#8: Ga met je partner naar een seksshop (liefst een vrouwvriendelijke, zoals bijvoorbeeld Loveware) en kies samen iets uit dat jullie graag samen zouden uitproberen…”“#9: Verstop een briefje op een plaats waarvan je zeker bent dat je partner het zal vinden: Tegoedbon voor een heerlijke hete massage!”“#10: Waarom zou je tevreden zijn met maar 1 huwelijksreis? Boek een paar dagen in een hotel waar jullie beiden graag verblijven.”“#11: Koop de meest onverwachte en sexy lingerie die je kan vinden en draag het als je partner thuis komt. Maar psssst, zonder woorden!”“#12: Ken je het spelletje van de meester en de slaaf? Vanavond ben jij de slaaf, morgen ben jij de meester.”“#13: Speel kop of munt vanavond! Tijd voor het onverwachte…”
“#14: Vanavond concentreer je je enkel op je eigen gevoelens en verlangens en niet op die van je partner.”
“#15: Kippenvel-avondje! Kies een heerlijke streelveer en gebruik je fantasie!”
“#16: Wacht tot je partner een douche gaat nemen en kruip er dan stiekem mee onder.”


“#17: Stuur je partner een ondeugend berichtje op zijn/haar telefoon.”
“#18: Vanavond gaan we voor een goede spank-beurt. Iedere reden is goed om je eens te laten straffen!”“#19: Vrijen met handboeien, is dat iets voor jou? (let wel op dat je het sleuteltje niet kwijt raakt!”

“#20: Een avondje op restaurant. Zorg ervoor dat je handen, voeten en benen blijven bewegen en plagen.”
“#21: Hou je van een goed verhaal? Lees dan vanavond eens een ondeugend verhaaltje voor het slapengaan voor.”“#22: Verander je katoenen beddengoed eens in satijnen lakens. Hoe voelt dat?”
“#23: Is je partner een beetje ziek? Schrijf hem/haar 7 kussen, 3 lieve woordjes en 5 streeltjes voor. Elke dag, 2 maanden lang.”
“#24: Breng je partner een beetje verfrissing! Neem een ijsblokje: begin bij de lippen en zoek langzaam een weg naar beneden.”
“#25: Dit weekend doe je alles zoals gewoonlijk… maar dan naakt! Zelfs de afwas!”


Met dank aan YESforLOV voor de inspiratie!

Zin in een leuke avond met vriendinnen waar we je met veel plezier verschillende producten komen aanbieden om je seksleven een nog een beetje speelser te maken?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *