Spring naar de inhoud

Op vakantie met sekstoys!

  • door

Onze PRO Tips om te reizen met je speeltjes:

Het is lekker warm en tijd om op vakantie te gaan! Dat wil zeggen dat we er ook even over nadenken of we sekstoys meenemen op vakantie . Tijdens je vakantie heb je vaak meer tijd om samen (of alleen) je speeltjes uit te proberen en ook meer tijd voor elkaar. Ideaal dus, een vakantie met sekstoys! Hier volgt een kleine reisgids om te reizen met je speeltjes!

#1 Kies een sekstoy met een reisslot of haal de batterijen uit je toy.

Als je je speeltje in je valies of reistas stopt, krijgt dat speeltje behoorlijk wat te verduren. Het is dus handig als je toy niet kan aan gaan, terwijl het in je tas zit. Niemand zit te wachten op dat moment waarop de douane je zoemende reistas onderzoekt om te zien waar dat geluid vandaan komt. 😉 Alle FUN Factory speeltjes hebben een reisslot (- en FUN om het slot te activeren, + en FUN om het slot weer af te zetten). De speeltjes zonder slot zijn op batterijen, dus daar kan je dan gewoon het batterijtje uithalen.

#2 Kies voor enkele essentials.

Veel speeltjes samen, kunnen al snel heel veel gaan wegen. Kies daarom voor kleine, efficiënte speeltjes. Onze favorieten? De FUN Factory Volita is klein en krachtig, dus je ideale vriend voor op vakantie! Liever een groter speeltje? Wat denk je van de Laya II? Ook leuk om te gebruiken bij een heerlijke massage.

#3 Neem samples glijmiddel mee in plaats van hele flesjes.

Reis je met handbagage? Of gewoon weinig plaats in je valies omdat je nog zoveel andere dingen wil meenemen? Giet een deeltje van je favoriete glijmiddel over in een kleiner flesje. Of vraag je FUN Consulente om enkele staaltjes!

#4 In het zakje!

Hou je speeltjes en andere slaapkamerartikelen in een kleine, aparte zak in je valies. Onze FUN Toybag is daar bijvoorbeeld heel erg handig voor. Op die manier vind je alle slaapkamer spulletjes sneller terug, maar kan je eventueel ook de douane waarschuwen wat er in de zak zit, mocht dat nodig zijn. Altijd discreter dan dat er ineens een Stronic Surf wordt bovengehaald waar iedereen bij is.

#5 Kijk uit met grote speeltjes of echte BDSM artikelen.

Als je speeltje groter is dan 16cm en vooral als het ook gemaakt is van harde materialen, kan het zijn dat je toy gezien wordt als wapen. Dan moet je het zeker inchecken met je bagage en kan het niet mee in de handbagage. Let ook zeker op met je BDSM speeltjes. Sommige dingen, zoals onze Heart Crop, zullen nog mee door kunnen in je handbagage. Heb je een echte zweep die je graag wil meenemen? Laat deze liever inchecken.

#6 Wees eerlijk.

Als je door de handbagage check gaat en een agent vraagt je wat er in je reistas zit, zeg dat dan gewoon. Net zoals bij een douane controle. Wees gewoon kort, zakelijk en serieus. Lieg zeker niet, het is het niet waard om je vlucht voor te missen.

#7 Check de wetten van het land waar je naartoe gaat.

Als je naar een ander land trekt, is het heel belangrijk dat je even wat opzoekwerk doet voor je je toys meeneemt. Sommige landen hebben namelijk een verbod op sekstoys! In de meeste landen kan je ze zonder problemen meenemen, maar je bent toch beter zeker. Dit is zeker geen volledige lijst, maar weet dat je in deze landen zeker geen sekstoys mag meenemen: Thailand, Vietnam, India, Maleisië, Malediven, Saudi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *