Spring naar de inhoud

Consulent(e) worden

Word FUN Consulent(e)

Welkom bij de FUN famillie

  • Taboes doorbreken
  • Praten over seksualiteit
  • Zelf kiezen wanneer je werkt
  • Mensen iets bijleren
  • Korting op eigen aankopen
  • Een super tof team, sterke begeleiding, weekendjes weg, …

Wat collega consulentes zeggen

Ik begon in augustus 2018 als FUN Girl. Ik vind het super om mijn eigen ervaringen te kunnen delen en hou van de persoonlijke gesprekken.
Pia (23)
FUN Consulente

Waarom kiezen voor FUN Party?

Passie voor diversiteit

FUN Girls en Boys komen in alle maten en vormen! En dat is ook zo voor seksuele voorkeuren. Wij staan open voor alles en iedereen!

Wij hebben een missie!

Zoveel mensen zijn zich niet bewust van hun eigen lichaam en hun eigen seksualiteit. Zoveel lichamen die zoveel meer zouden kunnen genieten! Onze missie is meer seksueel welzijn en bewustzijn voor vrouwen, mannen en koppels.

Super leuke bonussen

Koop je graag speeltjes met korting? Ga je graag eens een weekendje weg met een team gelijkgezinden? Of nog beter, op reis naar de zon!? Het kan allemaal dankzij je FUN Job!

Europees en ecologisch

De meerderheid van de producten in de FUN catalogus zijn ontworpen en ontwikkeld in Europa. Dat staat garant voor kwaliteit, maar het is ook een pak ecologischer!

Eenvoudige opstap naar zelfstandigheid

Voel je de drang naar meer autonomie, maar ben je er nog niet aan toe om volledig zelfstandig te worden? Als FUN Consulent(e) proef je van het zelfstandig zijn, maar sta je er niet alleen voor.

Zo vrij als je zelf wil

Als FUN Girl/Boy kies je zelf hoe vaak je werkt en wanneer. We leggen je geen verplichte omzet of aantal Party's op. Jouw activiteit moet passen in jouw leven en niet omgekeerd.