Spring naar de inhoud

Vragen en antwoorden

Nog vragen? 
Hieronder proberen we een antwoord te geven op de meest voorkomende problemen. 

Zit je toch nog met een andere vraag? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier!

Ik wil graag een FUN Party organiseren

Simpel! Vul dit formulier in en een FUN Consulent(e) neemt zo snel mogelijk contact met je op om verdere afspraken te maken.
Heb je nog geen datum in gedachten?Geen probleem, dan kijken we samen even wat past voor jou en je vrienden. 

Een FUN Party is helemaal gratis!
Maar we vragen je wel dat je een toffe groep mensen bij elkaar brengt die interesse hebben in de producten. 8 a 10 gasten zijn ideaal.
Geef je een koppelparty? Dan vragen we een minimum van 6 koppels.
niet per uur betaald.

Geef je een FUN Party voor studenten of een vrijgezelle? Dan kan er een forfaitair bedrag gevraagd worden.
Onze FUN Girls en Boys werken namelijk op commissie en worden dus

Tussen de 8 en de 12 personen is ideaal om er een toffe avond van te maken. Meer mag natuurlijk!
Voor een koppelparty vragen we om minstens met 6 koppels te zijn. 
Heb je echt heel veel mensen die willen komen? Waarom geef je dan geen 2 FUN Party’s!? Dan gaat alles er een beetje rustiger aan toe en kan jij zelf ook rustig mee genieten van de avond 

Wie kan je voor een FUN Party uitnodigen ? In eerste instantie denk je aan je kenissen, je vrienden, je familie, vrienden van vrienden, de ouders van de vriendjes van je kinderen, leden van jouw sportclub, , of waarom geen collega’s of zelfs de buren uitnodigen… Plan je avondje en laat de mond-aan-mon-reckame haar werk doen, maak een event op Facebook voor iedereen die je er graag bij zou hebben en je zult zien dat je snel aan meer mensen komt dan je voor mogelijk acht. Dit is een concept dat elke volwassene met een gezonde interesse in seksualiteit kan aanspreken.

Heb je er al eens aan gedacht om aan je vrienden die gaan komen te vragen of ze nog iemand kennen die ook graag zou meekomen? Dat is dan sowieso iemand die echt interesse heeft in de avond en in de producten. 

Ons netwerk van FUN party consulenten strekt zich over heel Vlaanderen, Brussel, maar ook franstalig Belgie en Frankrijk uit. Er is altijd een FUN consulent in jouw buurt. Contacteer ons gerust om hem of haar te vinden of zoek hier naar jouw FUN Consulent(e).

WhatsApp Image 2019-03-14 at 12.06.02

Ik heb interesse om FUN Consulent(e) te worden.

Je vult ons leuke formulier in. Op die manier krijgen zowel jij als wij een idee van waar je naartoe wil met deze job. 

Als FUN Girl ben je zelfstandig in bijberoep, maar er zijn ook andere manieren mogelijk. Bovendien heb je bij FUN het statuut van Consulent(e).
Neem zeker contact op mocht je hierover meer vragen hebben.

De voorbereiding verloopt in samenspraak met de de gastvrouw. Samen bespreken jullie wie er zal uitgenodigd worden, en in welke sfeer, bijvoorbeeld een vrouwenavond of een avondje met koppels, een avond in een kinky thema of over de vrouwelijke seksualiteit… Jij gaat op het afgesproken uur met je koffertjes naar de gastvrouw en verzorgt de avond, die ongeveer een drietal uur in beslag neemt, volgens de FUN methode: ludiek, maar leerrijk en zonder platvloers te zijn. De gastvrouw en haar gasten beleven een superavond in een van de sferen die je als FUN girl kan aanbieden ! Zowel voor jou als voor je gasten is dit een avond van uitbundig plezier, uitgelatenheid, anekdotes en ontboezemingen. Samen met de vriendinnen in de intimiteit van haar woonkamer, is dit DE gelegenheid om alle producten uit het FUN party gamma te ontdekken, te voelen, te ruiken… Het is een moment van uitwisseling en uniek shoppingplezier onder vriend(inn)en, waarbij de gasten dankbaar gebruik maken van jouw kennis, ervaring en deskundig advies.

Super! Als je begint als FUN consulent(e), vragen we je om eerst zelf thuis een FUN Party te organiseren. Eén van onze ervaren consulenten zal je meter (of peter) zijn en de avond samen met jou voorbereiden. 
Als je beslist om te starten, is de commisie van die avond voor jou, om je startpakket aan te kopen. Is de commissie hoger dan de kostprijs van het startpakket? Dan is de rest al meteen voor jou! Is ze lager? Dan vragen we je om de rest bij te betalen.

We vragen je om zelf je startpakket aan te kopen. Het startpakket is door ons samengesteld en bevat onze 10 populairste producten. 
Zo’n startpakket kost €200 en heeft een waarde van €500. Als je start vragen we je om zelf een FUN Party te organiseren bij jou thuis, verzorgd door 1 van onze ervaren consulenten. De commissie van die avond is voor jou, om je startpakket mee te financieren. 

Bovendien kan je nog extra producten voor je pakket bijverdienen (twv €300) in de eerste 3 maanden nadat je effectief begonnen bent. 

FUN Party’s legt geen enkele minimale omzet op. Je bepaalt zelf je werkritme en dus het aantal party’s en de omzet. Wat je verdient hangt volledig af van jouw eigen inzet en passie.

Je mag overal in het land avondjes doen als je dat wil, maar dat hoeft uiteraard niet. Je mag zelfs je koffertjes meenemen op vakantie naar Frankrijk of Spanje… en daar een avondje organiseren. Wij kunnen immers overal in Europa leveren en jij krijgt er wat vakantiegeld bij !

Ja, het is zelfs een uitstekend idee om contact te nemen met handelszaken die ladies nights of andere events organiseren. Waarom niet een avondje voorstellen aan je favoriete cafe of restaurant, bij je kapoper of schoonheidsspecialiste, in een nachtclub, tijdens after work feestjes… alles is mogelijk !

55865122_341644536474375_4157558153896001536_n

Ik heb vragen na mijn FUN Party.

De FUN consulent(e) wacht voor het doorgeven van de bestelling op alle betalingen van alle gasten. Daarna stuurt ze de bestelling door voor behandeling.  Daarna wordt de bestelling klaar gemaakt en verzonden. Meestal verzenden we met Bpost. 
Normaal ontvang je een mail met de trackings-code, eens de bestelling verzonden is.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen met vragen over je bestelling.

Defecte producten worden probleemloos geruild – FUN Party’s geeft een garantie van 2 jaar op de toys.

Producten die in slechte staat of foutief geleverd worden krijgen een vervanging op onze kosten.

Vraag je FUN girl in dat geval wat te doen, zij kan je de instructies bezorgen of zelf voor de retour zorgen.