Spring naar de inhoud

Thema FUN Party’s

Kies het thema van je FUN Party

6 Leuke Thema's

Als je een FUN Party geeft, kan je kiezen uit verschillende thema’s! Je FUN Party kan volledig aangepast worden aan jouw  wensen.

Geen zin om te kiezen? Geen probleem, standaard geven we een Party over vrouwelijke seksualiteit! 

Vrouwelijke Seksualiteit

Een FUN Party gaat standaard over vrouwelijke seksualiteit. Je krijgt uitleg over de seksuele anatomie van het vrouwelijk lichaam. We gaan samen op zoek naar de producten die het best passen bij jouw lichaam en relatie.

Mannen Party - over vrouwen

Ook mannen kunnen samen een FUN Party geven! Er is zoveel bij te leren over die “mysterieuze vrouwen”. We gaan samen voor meer kennis en begrip over mekaars lichaam.

Mannen Party - voor vrouwen

Hoe werkt het mannelijk geslachtsorgaan en wat zijn de verschillen en de overeenkomsten met het vrouwelijk lichaam. Uiteraard compleet met enkele technieken en bijbehorende speeltjes.

Geisha Party

Op een Geisha Party leer je alles over je bekkenbodemspieren en hoe je die kan trainen met behulp van onze Smartballs. We gaan samen oefeningen doen, lekker hilarisch, maar ook leerrijk!

Koppel Party

Een Koppel Party is voor partners. We zoemen in op wat je samen kan gebruiken als koppel, waar je elkaar mee kan plezieren en hoe je je gewoontes in de slaapkamer kan doorbreken.

Kinky Party

Maak kennis met onze leuke kinky producten. Op de Kinky Party krijg je tips en tricks die je kan gebruiken om je seksleven een stukje spannender te maken. Hoe ver je wil gaan, is volledig aan jou!