FUN Factory party: wie zijn we?

Loveware203 kleiner

FUN PARTY stelt een toegankelijk gamma voor, juist van prijs en groots in kwaliteit, met door echte mensen geteste designs die perfect op het plezier zijn afgestemd. Onze toys en accessoires zijn duurzaam en goed voor het lichaam in alle opzichten. Bovendien kun je rekenen op een garantie van 2 jaar !

De expertise van FUN Factory valt op van zodra je onze toys in handen krijgt, te beginnen met onze toys gericht op het vergroten van de seksuele respons van vrouwen, de befaamde SMARTBALLS geishaballetjes, over onze knallers van G5 toys en nieuwste innovatie de Pulsators, tot aan onze unieke creaties voor lesbische koppels, voor mannen… voor iedereen !

Een prachtig gepresenteerde en heerlijk geurende intieme cosmetica, zorgvuldig samengesteld en getest in de Laboratoires Clarins in Frankrijk, een gamma dat uw zinnen op hol brengt en uw amoureuze inspiratie aanjaagt. Neem het van ons aan : eens je YESforLOV ontdekt, zweer je erbij ! De favorieten van onze FUN girls ? De Affolante massagekaars, de verzorgende en hydraterende Lubrifiant Intimeen de heerlijk gladde twee in een “All Over Lubricating” gel.

Aangevuld met mooie lingerie die echt goed staat en die je durft passen en mag getoond worden, prikkelende spelletjes en accessoires voor volwassenen die net dat tikje gewaagder zijn…

Onze sektoys zijn herlaadbaar met een bijgeleverde USB-kabel, ze zijn waterproof en laten zich begeleiden door glijmiddelen op waterbasis als de Toy Fluid of de Lubrifiant Intime (YesForLov), voor meer comfort. Reinigen doe je met een Cleaner of met zeep en water. Na gebruik berg je je intieme speeltjes op in een toilettas of in het FUN opbergtasje dat je met onze “Kit Essentiel” meegeleverd krijgt !

Alle gelegenheden zijn goed om een avond te praten over de liefde en het genot, onder vriendinnen, zonder taboes en op een professionele en warme manier begeleid door een van onze FUN consulenten : verjaardagen, vrijgezellenfeestjes, zwangerschappen, housewarmings, zelfs een scheiding kan een uitstekende aanleiding zijn…

Twijfelen is niet nodig : Praten over genot om er meer van te vinden ? Dat zou VERPLICHTE KOST moeten zijn !

En nu ? Nu is het aan jou om jouw FUN avontuur te beleven ! Tot heel snel op een FUN party !