Spring naar de inhoud

5 tips voor een geweldige blowjob

  • door

Met deze 5 Blowjob tips word je een echte pro!

Als je, zoals wij bij FUN, advies geeft over seks, krijg je de vraag regelmatig: hoe geef je een echt fantastische pijpbeurt? Eentje waar je partner weken later nog over spreekt?
Wat we goed en lekker vinden, verschilt uiteraard van persoon tot persoon. Maar het kan nooit kwaad om wat nieuwe technieken te proberen en uit te zoeken waar jouw partner wild van wordt.
Voor jouw plezier (en dat van je partner) krijg je hier enkele tips! We gebruiken hiervoor 1 van onze favoriete vibrators: de Laya II.(Geen zorgen, alle technieken werken ook zonder Laya II)

Tip 1: streel en masseer de penis door zijn ondergoed…

met je handen of met de Laya II. Waarom niet gewoon meteen aan de slag gaan? Omdat plagen toch gewoon super leuk is! Het fijne eraan is dat je er al mee kan beginnen terwijl je nog gewoon aan het knuffelen of aan het kussen bent. Je partner zal er heerlijk opgewonden van worden!

Pro Tip:

De Laya II is een heel makkelijke toevoeging, omdat ze zo makkelijk in je hand ligt. Waarom een vibrator gebruiken? Hoewel ze het niet altijd verwachten, vinden mannen vibratie vaak ook echt wel fijn, dus het kan een heel aangename en verrassende extra zijn!

Je begint best met de Laya II op de laagste stand, met de curve mooi gebogen over de lengte van de penis.

Tip 2: als je eenmaal begonnen bent, blijf dan zeker je handen gebruiken!

Een geweldige pijpbeurt doe je niet enkel met je mond, lippen en tong. Als je je handen blijft gebruiken, voeg je een extra sensatie toe aan het genot van je partner. En als je even naar adem moet happen is het wel handig als je handen intussen nog bezig zijn!

Pro Tip:

Probeer de Laya II eens wat harder te zetten en glij ermee over de lengte van de penis (glijmiddel is wel erg noodzakelijk hier!). Je kan zelfs eens 1 van de intervalletjes proberen! Spannend!

Tip 3: Vergeet zijn ballen niet…

Niet alle mannen hebben graag dat je met hun ballen speelt! Dus bespreek dit best even met je partner. Heeft hij dit wel graag? Dan is het een absolute aanrader om er heel veel aandacht aan te besteden! Test even uit wat je partner graag heeft: licht strelen, knijpen, likken, zacht masseren, misschien zelfs zuigen?

Pro Tip:

Gebruik de Laya II en laat zijn ballen rusten in de kromming van het speeltje. Terwijl je dat doet kan je zijn ballen en penis likken, kussen, strelen,…

Tip 4: ...en zijn perineum!

Mocht je het nog niet weten: het perineum is het stukje tussen de balzak en de anus. Het zit echt vol met zenuwuiteinden en je partner is er super gevoelig! Probeer hem er eens te kussen of te likken en kijk naar zijn reactie. Uiteraard kan je ook je handen gebruiken! Probeer eens licht te kietelen, te strelen of misschien een iets hardere massage: zo kan je de prostaat zelfs extern stimuleren.

Pro Tip:

Je kan de Laya II ook gebruiken om het perineum te stimuleren. Leg de Laya II net onder de ballen in plaats van erop, zodat je het stukje tussen de balzak en de anus goed raakt!

Tip 5: Er zijn verschillende variaties waar je mee kan spelen!

Er is geen juiste of goede manier om iemand te pijpen. Er is alleen de juiste manier voor jouw partner op dat moment. Om tijdens je pijpbeurt te kunnen inspelen op de gevoelens en reacties van je partner is een behoorlijk complexe skill. Dus doe gewoon wat je normaal doet en gebruik 1 van de volgende variaties! Probeer je standaard beweging eens met iets meer druk of zuigkracht. Je kan ook het tempoproberen te veranderen of proberen meer vocht toe te voegen (eetbare massage gelletjes, zoals onze Delicieux Pinceau zijn ideaal daarvoor!).
 
Een vibrator kan alles intenser maken, dus ook zeker leuk om eens te proberen!
 
Je kan de Laya II kopen in 3 prachtige kleuren op onze FUN Party’s!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *