Spring naar de inhoud

Enkele Pro-tips voor seks in en onder water!

  • door

Als het eindelijk een beetje warmer wordt buiten, is er niets leuker dan lekker het water in duiken met je liefste. En als het nog niet warm genoeg is, dan maak je er toch gewoon een gezellig bad-momentje van samen!?Dus: waarom je seksleven eens niet van de slaapkamer naar het water verplaatsen? Hieronder vind je onze Pro-tips om het allemaal wat vlotter te laten verlopen.

# Lube Up

Water wast al je natuurlijke vloeistoffen weg, wat seks onder water vaak alles behalve fijn maakt. Glijmiddel op waterbasis lost ook meteen op in water. Maar wist je dat glijmiddel op silicone-basis water resistent is? Voor uren glijplezier onder water!

Op een FUN Party kan je verschillende soorten silicone glijmiddel uitproberen, zoals deze Massage Intégral van YESforLOV

Wel opgelet! Silicone glijmiddel gaat niet goed samen met silicone speeltjes! Gebruik daarom best een condoom over je speeltje als je het onder water wil gebruiken.

# Sexy onder de douche

Het is een super opwindend idee voor de meeste mensen: seks onder de douche. Bovendien ziet iedereen er geweldig uit, met dat water dat over je heen spat. Let goed op onder de douche, dat je een makkelijke en stabiele positie kiest. Anders kan het wel eens een glijpartij worden (in plaats van een vrijpartij ;))

Extra Tip: Heb je een douchekop die los kan? Probeer de sproeier eens wat dichterbij te gebruiken op je intieme delen. Dat kan een aangename verrassing zijn.

# Voor de Powerqueens en kings

Ga je wel eens ergens naartoe waar ze een Jacuzzi hebben? De jets van zo’n bad hebben enorm veel mogelijkheden!

# Laat je eens natregenen

Een lenteregen kan heerlijk warm en toch verfrissend zijn! Ga eens buiten in de regen staan met niet al te veel kleding aan. En heb je een plaatste waar je gezellig met z’n tweetjes (of meer) kan zijn zonder dat de buren het zien? Nog beter!

# Een beetje kinky?

Wist je dat de douchestang ideaal is om je partner aan vast te binden? Of wat dacht je van de zijkanten van een jacuzzi of zwembad? De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een katoenen bondage touw kan je perfect het water in.

# Ijskoud genieten

Nood aan wat afkoeling, maar geen zin om helemaal nat te worden? Ijsblokjes zijn ideaal om over je hele lichaam te laten glijden. Zin in iets zoets? Probeer eens een waterijsje!
Op een FUN Party kan je ook een glijmiddel uittesten dat een verfrissend effect heeft: YESforLOV Mixte Fraîcheur! Voor net dat beetje extra genot!

Waterproof!

Zin om je speeltje mee onder water te nemen? Geen zorgen, zo goed als alle speeltje die we verkopen zijn volledig waterdicht! Twijfel je? Neem dan zeker even contact op! Veel waterplezier!

Meer ontdekken? Boek je FUN Party!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *